Édes november

2008.11.07. 16:41 | Avvocatessa | Szólj hozzá!

 

Már épp kezdtem azt hinni, hogy nem is olyan kellemetlen a november eleje, mint ahogy arra számítottam. Napsütéses, enyhe idővel köszöntött be ugyanis az ősz utolsó hava, bár elég furcsán hat, hogy míg én pulóverben élvezem az egyre rövidebb napokat, az áruházak akciós műanyag karácsonyfákkal és télapókkal vannak tele. Igaz, annak is örülhetünk, hogy a Karácsony ezek szerint nem marad el, bár a fa alatt csak OTP részvények lesznek. Én bukok, te bux…
 
Na szóval egy ilyen az idilli langymeleg őszi reggelen munkába menet azt vettük észre, hogy éjszaka valaki leszerelte (szakszerűen ám, naná!) a Suzukink motorháztetejét, és elpályázott vele. Az akksira meg a motorra úgy látszik, nem volt szüksége, mert azt otthagyta. Az eset éjszaka történt egy nagyon forgalmas útból nyíló, viszonylag forgalmas utcában, egy pesti kerületben. Még csak azt sem mondhatnám, hogy rossz környék, bár ezek után elgondolkodom rajta, hogy mégis hol lakunk. Természetesen feljelentést tettünk, amit a rendőrség természetesen nagy erővel, forrónyomon betett a fiókba. Igazából tényleg nem tudom mit lehetne tenni. Valahol, valakinek ingyen szép új motorháztető van a Suzukiján, de emiatt az életben nem fogja senki felelősségre vonni. Itt tartunk ma, Budapesten, a Nagy Októberi Szocialista Forradalom 91. évfordulóján.

A bejegyzés trackback címe:

https://avvocatessa.blog.hu/api/trackback/id/tr45755957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása